Get app
Free

App: HotSpot

  (444 votes)
Views: 2776
Category Email & Messaging
Version:1.31
Updated:
Requires os version:Android2.1 and up
Size:4.4M
Povezivanje na HotSpot

Uporabom HotSpot aplikacije olakšava se povezivanje na HotSpot lokacije. U aplikaciji na statusnom ekranu unosi se HotSpot korisničko ime i zaporka te pritiskom na tipku „Prijavi se“ započinje povezivanje na HotSpot. Po prvoj uspješnoj prijavi podaci se pamte kako bi se olakšalo sljedeće povezivanje.


Automatsko povezivanje na HotSpot


Kako bi uporaba HotSpot usluge bila što lakša, aplikacija ima mogućnost automatskog povezivanja na HotSpot lokacije. Nakon unosa korisničkih podataka u postavkama aplikacije potrebno je uključiti opciju automatskog povezivanja na HotSpot. Uključenjem ove opcije aplikacija se pokušava spojiti na HotSpot ako je u blizini pronađena HotSpot lokacija, odnosno ako je dostupna HotSpot bežična mreža. HotSpot aplikacija treba biti uključena kako bi automatska prijava ispravno funkcionirala, tj. ako aplikacija radi u pozadini, automatsko spajanje na HotSpot neće raditi, već je potrebno uključiti aplikaciju.


Automatsko podešavanje podataka za T-Mobile korisnike


T-Mobile korisnicima kojima je omogućeno otvaranje HotSpot korisničkih podataka pojednostavljuje se dohvaćanje i upisivanje podataka u aplikaciju jer aplikacija odrađuje akcije dohvaćanja, unosa te prijave na HotSpot s korisničkim podacima, time znatno ubrzavajući i pojednostavljujući proces prijave na HotSpot! Aplikacija u pozadini šalje SMS-poruku na odredište 13526, čita podatke primljene u dolaznoj SMS-poruci te ih unosi u postavke aplikacije i pokušava se spojiti na HotSpot.


Kupnja SMS-vaučera


Korisnici svih mobilnih operatera u Hrvatskoj mogu koristiti HotSpot uslugu kupnjom SMS-vaučera! HotSpot aplikacija brine se o cijelom procesu kupnje SMS-vaučera, odnosno aplikacija šalje SMS na odredište 818901, učitava podatke u postavke aplikacije iz primljene SMS-poruke te se povezuje na HotSpot!



Pretraga i pronalazak HotSpot lokacija


Pronalazak HotSpot lokacija u blizini od sada je iznimno jednostavan! HotSpot aplikacija na mapi prikazuje sve trenutačno aktivne HotSpot lokacije u cijeloj Hrvatskoj, dok se u prikazu na listi prikazuje i najbliža HotSpot lokacija, a moguće je vidjeti i plan puta do te kao i do bilo koje druge HotSpot lokacije!

Add a comment

WRITE A COMMENT

Verification Code Enter the code exactly as you see it into this box.