Get app
Free

App: Namaz Vakitleri Diyanet

  (2464 votes)
Views: 17402
Category Libraries & Demo
Version:diyanet_all
Updated:
Requires os version:Android2.1 and up
Size:1.8M
Namaz Vakitleri Diyanet uygulaması Diyanet işleri başkanlığının sistemi üzerinden aldığı verileri kullanıcılara sunmayı hedefleyen sade bir android uygulamasıdır. Güncel tüm namaz vakitlerini takip edebilirsiniz. Türkiye, Almanya başta olmak üzere türklerin çok yaşadığı yerlere ilk sırada yer verilmiştir,daha sonra tüm dünya namaz vakitleri eklenmiştir.

İnşallah faydalı olur.


2013 Ramazan imsakiyesi, 2013 diyanet takvimi olarak da kullanabilirsiniz.Namaz vakitlerinin yanı sıra, oruç tutulan 3 aylar ve mübarek gün ve geceleri ve diğer iftarlarınızı da buradan takip edebilirsiniz.


ÖNEMLİ AÇIKLAMA:


*Uygulama verileri direkt olarak diyanet.gov.tr adresi üzerinden internet yoluyla alıyor, bazı cihazlarda yaşanan verilerin alınmaması durumu, diyanet sistemlerinin durumu veya internetinizin hızıyla ilgili, uygulama buna birşey yapamaz! *Diyanet sitesinin yoğunluktan dolayı sık sık cevap veremez hale geldiğini gördüm, bu nedenle güncelleme işlemini birkaç deneyin.


ezan vakitleri,ezan saatleri, ezan ne zaman okunuyor, ezan okuma, ezan okunuyor,namaz vakitleri, namazlar, vakitler, diyanet, vakit hesapla, diyanet, diyanet işleri, namaz saatleri, vakitler, imsak,akşam,öğle,öğlen, ikindi,yatsı,sabah,imsakiye, ramazan bayramı, ramazan,kurban bayramı, kurban. ezan vakti.


athan times, world prayer times, prayer times for muslim. This application brings the prayer times calculation of Turkish Islamic Council for everywhere in the world.

Add a comment

WRITE A COMMENT

Verification Code Enter the code exactly as you see it into this box.